Scouting en het coronavirus (COVID-19)

Het coronavirus is volop in het nieuws en Scouting Nederland houdt de berichtgeving hierover scherp in de gaten. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over Scouting en het coronavirus. Voorzitters en secretarissen van alle Scoutingorganisaties worden persoonlijk geinformeerd indien de overheid haar maatregelen aanpast welke effect hebben op Scoutingactiviteiten. Gelijktijdig wordt deze pagina geupdatet en het nieuws medegedeeld op social media om als officiƫle informatiebron te dienen. Scouting Nederland wil ouders, jeugdleden en betrokkenen vragen om de vrijwillige groepsbesturen en leiding de tijd en ruimte te geven om versoepelde maatregelen te verwerken binnen de eigen vereniging.

• Voor de richtlijnen die gelden vanaf 1 juli: download de factsheet met richtlijnen vanaf 1 juli, stem de aanpassingen in je programma af met je gemeente.
  • Voor de richtlijnen die gelden tot en met 30 juni: download de factsheet met richtlijnen vanaf 1 juni, stem de aanpassingen in je programma af met je gemeente.
  • Voor de richtlijnen die golden tot 1 juni: download de factsheet om de activiteiten van je Scoutinggroep op te starten, in overleg met je gemeente.

Corona en Scouting vanaf 11 mei

Download Grootte: 2,1 MB